Afdrukapparatuur

Prettig werken met
printers en multifunctionals

Wij hebben verstand van printers en multifunctionals

Een goede samenwerking begint met een goed advies

Van simpel printje tot compleet boekwerk

Op ieder kantoor staat wel een printer en/of multifunctional. Dagelijks printen we onze mails, facturen en presentaties uit. Of scannen juiste losse papieren tot een digitaal bestand.

Tegenwoordig koppel je ook een multifunctional aan diverse boekhoud of CRM pakketten. Tijdrovende klusjes worden daardoor steeds eenvoudiger.

En ook het printen van technische tekeningen of prachtige posters kun je tegenwoordig zelf verzorgen met behulp van een HP plotter.

Prettig werken met Keser Kantoor Totaal

Als Keser Kantoor Totaal zijn wij al jaren de betrouwbare aanbieder van afdrukapparatuur in de regio ‘s-Hertogenbosch. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend apparatuur van a-merken zoals Ricoh.

Naast een uitstekend advies en hoogwaardig product, zijn wij ook trots op onze eigen technische afdeling voor het onderhouden van afdrukapparatuur. Dit is een afdeling met jarenlange ervaring, gecombineerd met up-to-date training vanuit bijvoorbeeld Ricoh.

Wij houden het graag simpel

Onze voorstellen bestaan niet uit tientallen pagina’s met dure woorden voor standaard functionaliteiten. Wij houden het liever simpel en tonen je op één pagina wat je van ons mag verwachten.

En als onafhankelijke leverancier hebben wij de vrijheid om flexibel met onze overeenkomsten om te gaan. Verandert binnen de contractperiode de behoefte? Dan schuiven we graag aan tafel om samen de mogelijkheden te bespreken.

Ook op financieel gebied bieden wij meerdere opties. Koop, huur of lease zijn geen probleem.

Meer weten over onze machines en service?

We vertellen je graag meer over onze apparatuur en service. Samen bespreken we de beste invulling.
Daarnaast zijn wij heer en meester in het vergelijken van offertes. Daag ons uit en neem contact op.

073-6124181