Kantoorartikelen

Alle bekende artikelen
als a-merk en huismerk

Wij leveren alle bekende kantoorartikelen

Maak een keuze uit meer dan 15.000 artikelen

Meer dan alleen pennen en potloden

Al jaren leveren wij kantoorartikelen in onze regio. En met de komst van onze webwinkel kan heel Nederland en Belgiƫ profiteren van ons aanbod.

Naast alle bekende a-merken zoals bijvoorbeeld BIC, Pritt, Leitz en Rapid, bieden we ook een uitstekend assortiment van huismerk artikelen. En tegenwoordig mogen ook de facilitaire artikelen zoals Douwe Egberts en Cup-a-soup niet meer ontbreken.

Je vindt ze allemaal terug op onze webwinkel of blader direct door onze online catalogus.

Opzoek naar dat ene artikel

Het klinkt gek, maar ondanks het ruime assortiment kan het gebeuren dat je net dat ene artikel zoekt dat niet je niet op onze webwinkel vindt.

In dat geval geef je ons een seintje en gaan wij opzoek naar dat specifieke item. We gebruiken dan onze contacten bij de bekende merken en bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Ook het regelen van maatwerk is voor ons mogelijk. Denk daarbij aan een stempel met logo, whiteboard met eigen ontwerp of Markclips met jullie gegevens.

Niet meer de deur uit voor een paperclip

Het kost jouw bedrijf tijd en geld als iemand de deur uit moet om kantoorartikelen in te kopen. En dat is erg zonde.

Bij ons plaats je een bestelling eenvoudig via de webwinkel. En natuurlijk is bellen of mailen ook mogelijk.

We verwerken de order en sturen de opdracht door naar het centrale magazijn. Zij zorgen dat alles wordt overgedragen aan DHL. Hierdoor ontvang je in de meeste gevallen de bestelling de volgende werkdag in huis.

Direct een account voor onze webwinkel?

Wij verzorgen een persoonlijk account voor onze webwinkel. Maar ook vragen over een Bic M10 pen, Pritt correctieroller of Tork handdoeken beantwoorden we graag.

073-6124181