Kantoorinrichting

Van ergonomische stoel
tot een compleet interieur

Binnen een week een nieuwe kantoorinrichting

Een uitgebreid assortiment van gerenommeerde merken

Van bureaustoel tot compleet project

Ons maakt het niet uit of je alleen een bureau besteld of een heel project aan ons gunt. Het gaat er ons om dat iedereen er goed bij zit.

Wij leveren al jaren meubilair voor op kantoor. Voorheen lag de nadruk voornamelijk op het leveren van professionele bureaustoelen van het merk Sedus.

Tegenwoordig verzorgen we naast de bureaustoel ook de hele werkplek of complete inrichting van een kantoor, afdeling of pand.

Elke meubel traject is anders

Bij de meeste trajecten zitten we rechtstreeks aan tafel met de klant. En als men gebruikt maakt van een architect, dan is deze persoon onze gesprekspartner.

We bieden een luisterend oor en kijken welk meubelprogramma het beste past binnen het plan en concept dat is besproken.

Daarbij is ergonomie, in de vorm van bijvoorbeeld een NPR bureaustoel of een zit/sta bureau, voor ons een standaard onderwerp dat wij aankaarten.

Bezoek met ons een showroom

Het is prettig om plaats te nemen op de stoel die je in gedachten hebt. Of een bureau in het echt te zien en de afwerking eens goed te bekijken.

Dan is het fijn dat het in veel gevallen mogelijk is om een bureaustoel op proef te plaatsen. Als je tevreden bent, bestellen we stoel.

Voor het bekijken van een complete opstelling maken we gebruik van de showroom van de betreffende leverancier. Samen bezoeken we de showroom en bekijken we de opstellingen en mogelijkheden.

Tijd voor een nieuwe stoel of complete inrichting?

Naast de bureaustoelen die op onze webwinkel staan, hebben we een compleet aanbod meubilair.
Vraag naar de mogelijkheden of plan een bezoek aan de showroom.

073-6124181