Printpapier

Goed papier zorgt
voor een goede indruk

Er komt heel wat kijken bij een velletje papier

Wij delen graag onze kennis over de verschillende papiersoorten

We gebruiken nog steeds papier

Er is ooit geroepen dat wij over zouden gaan naar een papiervrij kantoor. Zoals je dagelijks zelf al merkt is dat niet de realiteit.

De komst van e-mail zorgt ervoor dat we meer printen. Een recent onderzoek verteld ons dat 84% van de ondervraagde liever teksten op papier leest. Het is prettiger en de inhoud komt beter binnen.

En dankzij de moderne kleurenprinters verzorgen wij tegenwoordig zelf het briefpapier. En ook kleurrijke mailings printen we zelf.

Bespaar geld en gebruik goed papier

Wij adviseren om een kwalitatief goed stuk papier te gebruiken. De bekende a-merken hebben immers bewezen dat deze probleemloos lopen in printers en multifunctionals.

Zeker in combinatie met dubbelzijdige afdrukken merk je al snel dat een betere kwaliteit veel voordelen biedt. Want minder storingen zorgt voor blije medewerkers en minder verlies van kostbare tijd.

Ruim 85% van het papier dat wij leveren bestaat uit het Navigator Universal en het Double A Paper.

Het is maar een velletje papier

Dat horen we vaker. Maar als je eenmaal een papierfabriek hebt bezocht, en ziet dat één boom wordt getransformeerd naar 60.000 vel papier, dan krijg je meer gevoel bij dat velletje. Je ziet dan ook het verschillen tussen de papiersoorten en de achterliggende voordelen voor het milieu.

Voor ons is het dus belangrijk dat wij je vertellen hoe het papier wordt gemaakt en waar het vandaan komt. En dat wij door middel van keurmerken zoals FSC en PEFC aantonen dat het papier ecologisch duurzaam is geproduceerd.

Meer weten over onze papier kwaliteiten?

Nemen contact op en we bespreken graag de mogelijkheden.
Ook het ontvangen van testvellen is mogelijk. Dan ervaar je zelf direct het verschil.

073-6124181